Slip din indre kriger løft: Køb dit Hardball-udstyr hos E-tech

Kategori: Hobby
dato: 14 jul, 2018

Du har sikkert spillet Counter Strike og mange gange ønsket, at det var dig, der stod med en pistol, sådan at det hele føltes lidt mere rigtigt, selvfølgelig uden at være udsat for fare. Hos E-tech kan drømmen blive til virkelighed, for her kan du købe hardball-våben og udstyr.

Kunne du tænke dig at prøve kræfter med at skyde i virkeligheden og ikke kun i diverse computerspil? Hardballer pistoler, hvor du skyder med små kugler, der ikke er farlige at blive ramt af, men samtidig giver det lidt den samme følelse som at skyde med et rigtigt våben.

E-tech har et stort udvalg af softguns, hardballs og andre airsoft-våben samt alt det tilbehør og beklædning, man skal bruge, når man spiller. Du finder altså både pistoler, geværer, snipere – alle i vellignende udgaver, sådan at det føles så autentisk som muligt, når du bruger dit airsoft-våben.

På siden finder du også mange forskellige plastikkugler af 6 mm, som er det du bruger i de forskellige softguns og andre våben.

Du får gratis fragt, når du køber for over 500 kroner, og din pakke bliver leveret i løbet af 1-2 hverdage. Derudover har E-tech prismatch, hvilket betyder, at hvis du finder en vare til en billigere pris et andet sted, så matcher E-tech prisen.

Sponsoreret