Sådan holder du din have pæn

Kategori: Uncategorized
dato: 12 jan, 2023

Der findes ikke noget bedre end at være udenfor i haven, og det er klart bedst, når den er pæn og ryddelig. Men det kommer ikke bare af sig selv. Det kræver en indsats fra din side, hvis du gerne vil holde din have pæn. Her finder du gode råd, så du kan holde din have pæn og ryddelig året rundt.

Slå græsplænen jævnligt

Først og fremmest skal du sørge for, at din græsplæne er sund. Det gør du blandt andet ved at slå den med en plæneklipper jævnligt. Det kommer naturligvis an på, hvilken måned der er tale om i forhold til, hvor tit du skal slå græsset.

Husk at fjerne ukrudt

En anden ting, som du skal sørge for, er at fjerne ukrudt. At fjerne ukrudt er yderst vigtigt, når det kommer til en pæn have. Desuden er det også vigtigt for din haves trivsel. Er der ukrudt i dine højbede og blomsterbede, bør du fjerne dette manuelt. Vokser der ukrudt mellem fliserne på terrassen, kan du vælge at fjerne dette med hjælp fra en ukrudtsmiddelløsning.

Sørg for at klippe hækkene

Når det kommer til at klippe hække, så bør du gøre dette minimum to gange om året. Du kan klippe dine hække på flere forskellige måder. Det kan enten være ved brug af en hækkeklipper eller en havesaks.

Rens alle fliser

Hvis der er stier med fliser i haven, eller hvis du har fliser andre steder, kan det være, at de trænger til at blive renset. Er dette tilfældet, så kan du rense fliserne selv. Du behøver altså ikke at få hjælp fra en fagmand til sådan en opgave.

Sponsoreret