Den Gyldne Cirkel på Island – Aktiviteter og Dagsture

Kategori: Naturen
dato: 28 jul, 2023

Oplev de fantastiske “must see” seværdigheder på Den Gyldne Cirkel på Island med Islandsrejser.dk ikke langt fra Islands hovedstad Reykjavik. Tag på en uforglemmelig rejse til nogle af de mest ikoniske destinationer og naturoplevelser på Island.

Gullfoss-vandfaldet

Det første stop på rejsen er det mægtige Gullfoss-vandfald, der bruser bved Hvíta-elven. Ved Gullfoos står du ansigt til ansigt med naturens fænomenale vandkræfter. Læs om sagnene og besøg også besøgscentret ved Gullfoss, hvor du kan få meget mere spændende viden.

Geysir-området

Næste stop på rejsen er det geotermiske vidunder, bruser ud af jorden, nemlig Geysir-området. Oplev den populære gejser Strokkur, der regelmæssigt sender vand- og dampsøjler op i flere meter op i luften. I Geysir-området vil du med garanti blive overvældet af naturens kræfter, der viser sig foran dig.

Vikingernes mødested Thingvellir

Det sidste stop er Thingvellir, som et helt specielt område, hvor de tektoniske plader fra Amerika og Europa mødes. Du vil også kunne dykke ned i krystalklart vand og se de tektoniske plader eller blot vandre rundt og nyde den fænomenale natur omkring dig, hvor vikingerne plejede at holde årsmøde.

Få en på opleveren med Islandsrejser.dk

Med Islandsrejser.dk kan du vælge mellem flere forskellige dags- og kombinationsture til Den Gyldne Cirkel på Island. Uanset om du vil kombinere Den Gyldne Cirkel med en ridetur eller en tur i jeep i bjergene, så kan de hjælpe hos Islandsrejser.dk. Skab rejseminder for livet med Islandsrejser.dk allerede i dag. Kontakt dem gerne for en uforpligtende snak om, hvilken tur der vil opfylde alle dine ønsker.

Sponsoreret