Passer juice til firmaarrangementer?

Kategori: Nyheder
dato: 19 feb, 2018

Arbejder du på en arbejdsplads, hvor det kunne være lækkert at få leveret juice et par gange om ugen? Hos Ø2 Juice er dette en mulighed, hvor du kan få Juice i Århus og omegn. Her kan du få friskpresset, sund juice både på arbejdspladsen eller til arrangementer.

Friskpresset juice er en luksus, som mange danskere har taget til sig. Der findes mange forskellige juice kurer, men juice er også godt for kroppen, selvom man kun drikker det et par gange om ugen. Hvis din arbejdsplads mangler et tiltag til det næste arrangement eller en ekstra luksus på arbejdspladsen, kan Ø2 Juice komme jer til undsætning. Her kan du få leveret Juice i Århus på et abonnement eller som forplejning til arrangementet.

Hvem er Ø2 juice?

Ø2 Juice er en lille innovativ virksomhed i Århus, der altid har fokus på den gode kvalitet og de gode egenskaber, som juice kan tilføre kroppen. De har stor erfaring med store leveringer og har arbejdet med mange århusianske virksomheder. Servicen er altid god og der er mulighed for selv at præge bestillingen, hvis man ønsker særlige mærkater på flaskerne.

Hos Ø2 juice kan man vælge mellem forskellige juice variationer og der er mulighed for at mixe de forskellige variationer, hvis man holder et arrangement og mangler forplejning.

Sponsoreret