Passer du på din krop på arbejdet?

Kategori: Hobby
dato: 16 mar, 2018

Vi bruger mange timer på arbejdet, hvor mange danskere har et kontorarbejde. Det betyder, at vi bruger mellem 6-8 timer på at sidde ned hver dag. Det kan være dårligt for kroppen, hvis man ikke passer på sig selv. 

Mange danskere har et stillesiddende job, hvor man bruger mange timer på at sidde stille. Det kan være hårdt for ryggen, hvis man ikke passer på sin krop og hvordan man sidder. Mange arbejdspladser har fokus på medarbejdernes siddestillinger og har derfor tilbudt forskellige muligheder. En af disse muligheder kan være en Back App, der er en stol, der styrker dine indre muskler omkring rygsøjlen. Denne stol kan bruges sammen med et hæve/sænkebord og sikre at du ikke falder sammen i løbet af dagen. Stolen er designet uden ryglæn og er derfor mere ergonomisk at se på.

Når du passer på din krop på arbejdet, kan du forebygge og helbrede dine problemer med ryggen. Det kan give dig en bedre hverdag, når du ikke har ondt i ryggen. Når man bruger mange timer på arbejdspladsen, har det ofte en direkte indflydelse på din krop og dens helbred. Det er derfor godt givet ud, hvis du investere i din krop og dit helbred.

Sponsoreret