Pas på dit håndled

Kategori: Uncategorized
dato: 20 feb, 2018

Rollermouse er en mus til din computer, som giver dig fuld kontrol, uden at du belaster dit håndled. Det er en skånsom og ergonomisk rigtig måde at anvende musefunktionen på, hvilket især er godt for dem, der bruger meget tid ved computeren. Hos Ergopartner.dk finder du netop den rollermouse, der passer til dit behov.

Hvorfor vælge en rollermouse?

Med en rollermouse har du musefunktionen lige ved dine fingerspidser. Musen er formet som et cylinder, som placeres foran tastaturet, hvilket gør, at den er nem at nå, især med dine tommelfingre. Det er også nemt at bruge begge hænder til en rollermouse, hvilket betyder at den ene hånd ikke udsættes for mere anstrengelse end den anden. Grundet rollermousens ergonomisk rigtige placering og udformning slipper du for at få din arm ud i positioner, som med tiden kan medføre skader på håndled, skuldre og nakke. Udover at give den bedste ergonomiske stilling, og mest skånsomme arbejdsbetingelser for dit håndled og nakke, er rollermouse også nemmere tilgængelig, da den bliver en integreret del af tastaturet. Derved vil du kunne arbejde hurtigere, da musefunktionen allerede er ved dine fingerspidser, uden at du skal flytte hånden over på en traditionel separat mus.

Kun små bevægelser

Rollermouse er ligeledes et oplagt valg for personer, som ikke har så stor bevægelighed. I modsætning til en traditionel mus, hvor man skal bevæge hele hånden, er det ved rollermouse nok blot at bevæge fingerspidserne for at benytte musefunktionen. Derved er rollermouse et oplagt valg for de fleste, som ofte bruger deres computer.

Sponsoreret