Metakognitiv terapi – Det virker!

Kategori: Uncategorized
dato: 31 jul, 2018

Er du bundet til tankemylder, bekymringer og angst, og ønsker du, at de ikke skal binde dig længere? Metakognitiv terapi hjælper dig ud af angsten. Det er en effektiv terapiform, der lærer dig at lade tankerne være og giver dig dit liv tilbage.

”Jeg er ikke god nok!” eller ”Jeg finder aldrig den rigtige kæreste” er tanker, der kan opstå inde i én, når man lider af depression, angst eller stress. Alle disse tanker er med til at skabe en idé og fortælling om dig – af dig. Tænk at kunne blive fri for dette tankemylder og lære den rigtige sandhed at kende? Med metakognitiv terapi går terapeuten ind og ser på de tanker og fortællinger, som du skaber om dig selv og samtidig lærer terapien dig at arbejde på at modbevise og nuancere disse tanker, når de opstår.

Vil du have dit liv og din selvtillid tilbage, og vil du sætte dig selv fri for tankemylderet? Så er metakognitiv terapi i Århus lige nøjagtigt stedet for dig! Her bliver der arbejdet på din overdrevne bekymring og tankegrubleri og det endelige mål for terapien er, at du skal lære at have kontrol og dit tankemylder.

Hvis du kan sætte dig ind i nogle af disse ting og tænker: ”Jamen det er jo mig”, så kan du læse mere, om terapimetoden hos Re-View her: https://re-view.dk/ydelser-privat/metakognitiv-terapi/.  Hos Re-view i Århus lærer du at genskabe trivsel og tryghed i din hverdag. Terapeuterne vil undersøge, hvad det er, der gør, at du opretholder din mistrivsel, så der atter kan komme fokus på det negative og stressskabende, og du kan blive helet indeni igen.

Sponsoreret