Forårets indbyder til slacklines i haven

Kategori: Hobby | Sport
dato: 29 maj, 2017

Solen er begyndt at titte frem på himlen, og det betyder, at vi kan bruge mere tid ude i haven eller i en park, hvis man desværre ikke har egen have. En af aktiviteterne som man kan bruge tiden på, er at øve sig i at bruge en slackline. I sommerperioden begynder mange at dyrke sport udendørs, og det er en god mulighed for at prøve den nye sportsgren Slacklining.

Hvad er en slackline?
Slackline er en forholdsvis ny sport og er en balanceleg, der durkes ved at balancere og udføre tricks på en opspændt nylon line mellem to punkter. Sporten stammer fra klatre-miljøet omkring Yosemite Valley i Californien, USA i starten af 1980.
Sporten har nu også fundet sin vej til Danmark, og det er muligt at købe denne nylon line i flere butikker. Når man er ny til sporten, så kan det godt betale sig at købe en slackline, der er god til begyndere. Gibbon Classic Line er verdens bedst sælgende slackline. Classic Line er perfekt for begyndere og for dem, der ønsker en god all-round slackline. Classic line er enkel at bruge og meget slidstærk, hvilket gør det en yderst populær linje på verdensplan.

Køb slacklines hos JT-Sport. 

 

Sponsoreret