Find det rette udstyr til Mountainbike

Kategori: Hobby
dato: 15 apr, 2018

Troy Lee Designs står for god kvalitet og høj sikkerhed på mountainbikehjelme. Se her hvilken hjelm, du skal vælge fra Troy Lee Designs.

Som mountainbikekører skal sikkerheden være i centrum, så du som sportsmand kan fokusere på at køre mountainbike på den helt rigtige måde. Der findes rigtig mange hjelme på markedet, men med en hjelm fra Troy Lee Designs er du sikret en ordentlig hjelm, som lever op til de skarpeste sikkerhedskrav og i øvrigt er frisk og moderne i sit udtryk. Derudover får du en sublim pasform og god aerodynamik, som alt sammen gør det nemt at køre mountainbike, når der skal køres mountainbike. Selvfølgelig.

Foruden sikkerhed og komfort har du med en hjelm fra Troy Lee Designs desuden rigtig gode muligheder for at have indflydelse på din styrthjelms udseende. Vi sælger hjelme i mange forskellige former, og ens for alle vores hjelme er det, at de fås i mange forskellige farver, som passer til alle typer af temperament. Lige så mange farvemuligheder vi tilbyder, lige så mange forskellige prisklasser råder vi over. Styrthjelmene er målrettet alle typer af mountainbikere. Lige fra den helt professionelle til køreren, der kører på fritidsplan. Vi har det hele.

Sponsoreret