Få styr på haven

Kategori: Naturen
dato: 20 dec, 2017

Hvis du netop har købt et nyt hus uden have eller bare ønsker at få styr på haven derhjemme, så kan det godt betale sig at snyde lidt og få hjælp med rullegræs, høje træer og færdiglavede højbede.

For mange er haven et uoverskueligt projekt og det begrænser derfor også havens muligheder. For at få mere overskud over haven kan man derfor satse på et stort areal af rullegræs. Rullegræs pr. m2 kan købes mange steder, og det gør haven mere overskuelig, fordi man ikke skal tænke på at holde en masse planter og blomster.

Når man vælger at investere i rullegræs, så giver det hurtigt et flot og sammenhængende resultat sammenlignet med selv at så græs. Dette er en længere proces, og græsplænen kommer til at se halvfærdig ud i en lang periode.

Et andet trick er at købe træer, der allerede har vokset et par år. Når du får noget højde i haven, så ser haven mere færdig ud. Træer behøver derudover ikke så meget pleje som andre planter og blomster i haven. Du skal beskære træet engang imellem, hvis der er behov for det.

Sidst kan du købe et færdiglavet færdigbed, hvis du stadig ønsker at have lidt blomster og planter. På den måde holder du styr på dine afgrøder og du sikre dig, at de ikke breder sig udenfor bedet.

Hvis du ønsker flere gode råd til haven, kan du finde det hos TV2 fri.

Sponsoreret