Få lækre sommerfødder

Kategori: Naturen
dato: 20 maj, 2019

Når varmen sætter ind, kommer sandalerne frem. Med sandaler kommer også bare fødder. Efter en lang vinter, pakket ind i sokker og sukkede sko, har de fleste fødder brug for lidt kærlighed.

Der findes mange redskaber, som både kan file og skære den hårde hud væk. Det vil ofte være klogest at holde sig langt væk fra disse redskaber. Man kan risikere at komme til at fjerne mere hud end nødvendigt. En elektrisk fil danner både varme og friktion, i værste tilfælde vil overdreven brug af en fil, have den omvendte effekt. Det kan være svært at se forskel på tør hud og hård hud. Skrub derfor dine fødder dagligt, og sørg for at smøre dine fødder ind i en tyk fodcreme. Hvis du ikke ser en forbedring efter en uges tid, bør du overveje at besøge en fodterapeut.

Dette kan du gøre selv

Ønsker du at friske dine fødder op derhjemme, kan du starte med at tage et langt fodbad. Som tidligere nævnt, bør du være sparsom med filen. Brug hellere dine penge på en fuldfed fodcreme. Vælg en, som er beregnet til at blive brugt på fødder, ofte vil en bodylotion ikke være tilstrækkeligt. Negle kan også sagtens blive tørre. Dette kan du forebygge ved at bruge rigeligt med negleolie. Brug gerne en negleolie hver aften. Dette vil gøre både dine negle pæne og hydrerede. De rigtige sko er selvfølgelig meget vigtige, for dine fødders helbred. Køb New Feet hos Rabolsko.dk, som er særligt udviklet til fødder med særlige behov.

Sponsoreret