Få fingrene i det brugervenlige Business Intelligence værktøj

Kategori: Nyheder
dato: 26 okt, 2018

Business Intellegence er et unikt værktøj, der gør tingene meget lettere for din virksomhed. Få fingrende in det hos ProActive.

Nu kan Excel snart godt pakke sammen. Microsoft har udviklet et værktøj, der er så brugervenligt, at det slår det meste andet.

Med Power BI har Microsoft gjort det endnu nemmere for den individuelle bruger at designe sine egne BI løsninger, dashboards og rapporter. Og da Power BI leveres som en service i Office 365, skal du som bruger nu ikke en gang besværes med at installere værktøjet, det er allerede tilgængeligt.

Bruger din virksomhed ikke Office 365, er det stadig muligt gratis at downloade Power BI desktop og gå i gang med at bygge datamodeller og oprette visualiseringer. Power BI er et selvsændigt værktøj, men flere af de samme features som du måske benytter i Excel i dag, f.eks. Power Pivot eller Power Query, findes også i Power BI.

Power BI er Business Intelligence gjort simpelt og giver mulighed for blandt andet at indlæse data i en simpel datamodel, at lave transformeringer af data, som man kender det fra Excel og at visualisere din virksomheds data i et brugervenligt format som eks. en rapport, et dashboard eller en mobil rapport.

Læs meget mere om det smarte værktøj på proactive.dk.

 

Sponsoreret