Et sundt mellemmåltid

Kategori: Hobby
dato: 29 apr, 2021

Er du på udkig efter en nem og smart proteinkilde, så er en smart proteinbar fra LinusPro et godt valg. Dyrker du en del motion hvad enten det er løb eller fitness, så er det vigtig at supplere din kost med gode proteiner. Proteiner er nemlig gode hvis du vil øge muskelmassen men også hvis du gerne vil vedligeholde den.

Det er en god ide at holde øje med om du indtager nok protein. Heldigvis er det ret simpelt, for med en proteinbar fra LinusPro, handler det i bund og grund bare om at sørge for at få den med i tasken. De små proteinbarer vejer ikke særlig meget, en enkelt bar vejer omkring 55 g, og indeholder omkring 24 g protein. I hver bar er du sikret et indtag på ca. 200 kalorier, hvilket selvfølgelig kommer an på hvilken en bar du vælger, og hvad der er i den.

 

Mange lækre smagsvarianter

Hos LinusPro kan du frit vælge mellem en masse forskellige varianter af proteinbarer. Både almindelige proteinbarer, for eksempel Crunchy Caramel, Banana & Dark Chocolate og Blueberry & White Chocolate. Er du til gengæld ude efter en økologisk proteinbar, så byder udvalget også på velsmagende proteinbarer med peanuts med nødder, dadler, honning, kakao, gojibær, aroniasaft og havtorn eller hindbær med nødder, hørfrø, gojibær, aronia saft og havtorn.

Leder du efter en butik hvor kvaliteten er i top, og hvor du samtidig er sikker på at få det protein supplement du er ude efter. Så tag et kik på LinusPro.dk, her finder du med garanti det du søger efter.

Sponsoreret