Derfor skal du flytte til Kolding

Kategori: Hobby | Naturen
dato: 30 maj, 2018

Skal du flytte og er på udkig efter et nyt hus, så Kolding en rigtig spændende by. Der er mange huse til salg og et dejligt byliv. Hvis du stadig ikke er overbevist kommer her 3 gode grunde til, at Kolding er byen for dig. 

Placering
Kolding er centralt placeret i trekantområdet mellem Lillebælt og Jylland. Placeringen betyder, at du hurtigt kan komme til Fyn eller Sjælland, men samtid er tæt på de større byer i Jylland. Derudover ligger Kolding smukt ud til Koldingfjord, og der er både skov og strand tæt på.

Kultur og design
Kolding er Danmarks designhovedstad og emmer af kultur. Både det restaurerede slot Koldinghus og kunstmuseet Trapholt er i verdensklasse. Derudover byder Kolding på Jyllands største shoppingcenter med mere end 120 butikker. I Kolding finder du også 9 gågader med specialbutikker.

By i vækst
Kolding er en by i vækst og der er rigtig mange byggegrunde og huse til salg i kommunen. De seneste år er befolkningsantallet steget og flere og flere flytter til. Derudover er folkeskolerne i Kolding kommune er nogle af de bedste i Danmark, og har de senere år ligget helt i toppen i forhold til faglighed og børnenes trivsel.

 

Sponsoreret