De bedste adventsgaver til børn

Kategori: Hobby
dato: 25 sep, 2018

Nu er det snart ved at være juletid, og det betyder også gavetid. Især de mindste glæder sig nok meget til gaverne, derfor har vi lavet denne lille guide, så du kan få inspiration til adventsgaver.

Julehjerte klippesæt
Intet er hyggeligere end at sidde og juleklippe med børn og børnebørn. Med et klippesæt bliver det nemt og lige til at gå til. Derudover kan de mange kreationer også være med til at pynte træet juleaften.

Kageudstikkere
December måned er lig med julebag. Når det foregår med de mindste er et sæt kageudstikkere en rigtig sjov og kreativ gave. Køb dem i former som juletræer, nissehuer, julegrise eller snemænd. Så er du sikret flotte julekager.

Nissehue med navn
En nissehue er et af de tydeligste symboler på jul, og derfor er det også en rigtig god gaveide. Børn elsker at have nissehuer på og rende rundt og lege nisser. Når du samtidig kan få en nissehue med navn, gør det gave endnu mere personlig

Julefilm
Der findes mange juleklassikere, som børn ikke kender, men derfor skal de ikke snydes for dem. Jul i gammelby, Bamses julerejse osv. Det er alle julekalendre, der med sikkerhed får julestemningen helt i top.

Sponsoreret