Damekittel til klinik, pleje og sundhed

Kategori: Nyheder
dato: 10 maj, 2020

Det er vigtigt med det rette arbejdstøj. Kentaur er eksperter i arbejdstøj til alle slags brancher, så du kan lige præcis det, der passer bedst til dine behov, hos dem.

Dit arbejdstøj er vel ret beset det tøj, du bruger aller mest i løbet af et helt liv. Måske lige med undtagelse af dit nattøj. En hel arbejdsdag, fem dage i ugen – i hvert fald for de fleste. Det er rigtig mange timer, særligt for dig, der ikke kan tage dit normale tøj på til arbejde og dermed variere, men skal gå i en bestemt uniform.

Hvis du arbejder på klinik, i pleje eller andre steder i sundhedsområdet, så er du højst sandsynligt vant til at gå med kittel. En kittel kan være rigtig fin at gå med, hvis den er lavet på en god måde, men der er mange ting, der spiller ind.

Kentaur har et stort udvalg af kitler til forskellige formål, alt efter om det er til klinik, til plejesektoren eller i industrien. Kitlerne har både almindelige kraver eller kinakraver, og de fås i både korte og lange udgaver, alt efter hvad dit behov er. Mange af kitlerne er også HAACCP-godkendt til brug i industrien. Kentaurs rødder går helt tilbage til 1927, hvor deres navn var Fredericia Kittelfabrik. Navnet, er sidenhen skiftet til Kentaur, men sortimentet indeholder stadig de klassiske hvide kitler. De har altså næsten 100 års erfaring på området, og det må siges at være rimeligt overbevisende. Du kan læse meget mere om de enkelte kitler og få hjælp hos Kentaur. Se mere her.

Sponsoreret