Brug for en gave-idé til dit barn?

Kategori: Uncategorized
dato: 11 jun, 2018

Det er efterhånden umuligt at undgå de smarte segboards i gadebilledet. Det populære transportmiddel har vundet frem blandt særligt unge mennesker, da det er en sjov og anderledes måde at bevæge sig i trafikken på, og så giver det god anledning til udendørs leg i både haven, i indkørslen og på legepladser.

Som Politiken skriver, så er det derfor en gave, der vil gå rent ind hos de fleste børn.  Det såkaldte segboard kører via gyroteknologi og er udstyret med en fintfølende fodcensorer, der registrerer, hvilken vej man vil køre. Det kan køre op til 10 km i timen og vejer 10 kg, så det er nemt at tage med under armen og samtidig gør den lave hastighed, at det ikke er et farligt transportmiddel eller lege-objekt. På en opladning kan segboardet køre op til 15 km.

Hos Funboards.dk finder du et stort udvalg af både almindelige segboards og segboards med opgraderede funktioner. Uanset om du søger Segboards i helt klassiske designs uden nogen former for farver, eller derimod gerne vil have masser af farver og mønstre, så kan du helt sikkert finde det på siden, uanset om du er ude efter et segboard til barn eller voksen.

Funboards.dk lover dag-til-dag-levering, hvis du bestiller inden klokken 13, og så er der tilmed 90 dages fuld returret, hvis du ikke er tilfreds med dit produkt. Der er også gratis fragt på alle produkter ved køb for over 300 kroner. Se alle modellerne på https://funboards.dk/

Sponsoreret