Bæredygtig fiskeolie

Kategori: Naturen
dato: 18 aug, 2017

Antarcticred Omega 3 Krill olie fra Vipra er et godt supplement til en sund livsstil. Krill Olien er en god og naturlig kilde til at få sunde Omega-3 fedtsyrer. Fedtsyrerne opretholder en normal hjerte- og hjernefunktion, desuden er de meget gavnlige for synet. Krill Olien indeholder også Cholin, som holder leveren sund.  Et daglig indtag af olien er med til at skabe en krop i balance.

Vipra går meget op i bæredygtighed og viser stor omtanke for miljøet. De små krill lyskrebs, som er kilden til alle de sunde Omega 3 fedtsyrer, fanges i havet omkring Antarktis. Til fangsten benyttes  Eco-Harvesting metoden, så det kun er Krill krebsene, der fanges. De øvrige dyrearter og fisk  i havet kan dermed leve i fred for fiskeriet. Vipra samarbejder med norske AKER BioMarine, som har modtaget en certificering for deres miljøvenlige fangstmetoder.  Samarbejdet gør at Vipra er med helt i front, når det kommer til bæredygtigt fiskeri.

Krill Olien er meget sund for kroppen og bidrager blandt andet til, at opretholde hjerte-, hjerne- og leverfunktionen. Kroppen styrkes ved daglig indtagelse og kan fungerer optimalt.  Krill Olien er lavet under 100 % bæredygtige forhold, så dyrelivet i havet ikke påvirkes af fangsten af Krill krebsene.  Krill Olien er dermed sund for både kroppen og miljøet.

Sponsoreret