Vil du lære noget om præsentationsteknik?

Kategori: Uncategorized
dato: 31 okt, 2018

Bliv meget klogere på præsentationsteknik og overbevisende kommunikation. Birgitte Dam Jensen er ekspert på området.

Det er blevet en ekstremt vigtig kompetence i et moderne arbejdsliv at kunne levere gode og overbevisende præsentationer, som fanger tilhørerne og skaber klarhed såvel som opbakning. Vi har brug for at kunne skabe opmærksomhed omkring dét vi siger og vores person, hvad enten vi skal formidle viden, sælge, beskrive visioner, præsentere projekter eller andet.

præsentationsteknik kursus får du viden, træning og virkemidler, der kan give dig det nødvendige løft til at brænde igennem med din person og dit budskab. Uanset hvor mange års erfaring og træning du har i at kommunikere og levere præsentationer, kan du altid blive bedre. Du kan finde de mange forskellige typer kurser på hjemmesiden og finde den, der passer til dig.

Birgitte Dam Jensen tilbyder åbne kurser i præsentationsteknik, hvor du kan tilmelde dig individuelle eller skræddersyede kurser tilrettelagt til et særligt team eller gruppe af medarbejdere eller ledere i jeres virksomhed.

Birgitte Dam Jensen er underviser, foredragsholder, personlig rådgiver og forfatter og har arbejdet med præsentation, personlig gennemslagskraft og kropssprog i mere end 12 år både nationalt og internationalt, og det gør hende til ekspert på netop det område. Hun besidder en stor viden, som hun rigtig gerne vil dele ud af for at hjælpe dig med at opnå et tilfredsstillende arbejdsliv.

 

Sponsoreret