Vægtene skal være i orden i industrien

Kategori: Uncategorized
dato: 13 dec, 2018

Multicheck har et stort udvalg af industrivægte med mange forskellige funktioner, sådan at vejningen bliver så præcis som muligt.

Industrivægte skal være præcise, fordi det er vigtigt, at det, der bliver vejet, bliver vejet nøjagtigt, så de rigtige informationer følger produkterne. Multicheck mange forskellige slags industrivægte, som du kan vælge imellem. Eksempelvis kan du finde den perfekte vægt til det tørre miljø, nemlig OHAUS DEFENDER 3000 ST, der er en stærk økonomisk platformsvægt udført i 304 rustfri stål og som har en malet underpart. Indikatoren har RS232 og AC adapter, og så har vægten en lakeret søjle og bøjle til indikator. Vægten kan fås som typegodkendt til verifikation, og så er dens kapacitet fra 30-300 kg.

Når du køber et produkt hos Multicheck, så kan du være sikker på, at kvaliteten er i top. Det er dog ikke altid det billigste, og du vil derfor kunne finde billigere produkter end dem, du finder hos Multicheck, men så er er kvaliteten ikke den samme. Multichecks produkter er udvalgt fra førende producenter og de har fundet dem rigtig gode til prisen. Vægtene har også en så god kvalitet, at der kan skaffes reservedele til dem, og erfaringen siger også, at de kan re-kalibreres år efter år.

Sponsoreret