Udforsk dine grænser i Havreholm Klatrepark

Kategori: Hobby
dato: 25 maj, 2018

Vil du se en anden side af København og samtidig have en sjov dag med din familie eller dine venner, så findes Havreholm Klatrepark næsten lige uden for døren af Hovedstaden. Her kan du komme til tops både i træerne og med dig selv.

At klatre i København var måske ikke lige dét, du havde tænkt, du skulle, da du og familien tog en smuttur til hovedstaden. Men i København er det faktisk også muligt at svinge sig fra gren til gren i toppen af danske bøgetræer. Lyder det ikke for fedt? Det er fedt!

I klatreparken i København får du selv børnene til at juble og have det sjovt, så hvad med at vente med at tage ud og se Havfruen eller Operahuset til en weekend, hvor børnene ikke er med, og i stedet tage ud og have en dag for hele familien i klatreparken?

Her finder du klatrebaner for alle. Klatrebanerne er inddelt i farver, som hver markerer en sværhedsgrad. Så hvad enten dit barn er til det helt vilde eller det helt rolige, så finder du lige noget, som passer til jer alle sammen.

I Havreholm Klatrepark oplever du København på en ny måde. Her skal du ikke passe på i trafikken eller bevæge dig mellem racende cykler. Her kan du bevæge dig i toppen af træerne med hele familien i rolige, naturlige omgivelser.

Sponsoreret