Trænger bilen til et nyt look? Sådan styler du nemt din bil

Kategori: Uncategorized
dato: 9 mar, 2018

Det kan måske være fristende at anskaffe sig en ny bil, hvis du har kørt i din nuværende øse i lang tid. Men hvis pengepungen ikke tillader en ny bilinvestering, kan du pifte din nuværende bils udseende op på en nem og billig måde. 

Hvis du er daglig bilist på de danske veje, ser du formentlig hver dag biler, der er udsmykket på hver deres måde. Oftest er det firmabiler, der får monteret klistermærker med firmaets logo og navn på, men faktisk kan du selv udsmykke din bil, så det også er dig der bliver kigget efter, når du kører rundt på vejene. 

Der er mange måder at friske sin bils udtryk op. Nogle vælger selvfølgelig at montere ekstraudstyr, større fælge, en vinge bagpå eller noget helt tredje. Men ofte kan et par seje klistermærker give bilen den sidste finish i udtrykket. 

Måske vil du gerne have, at din bil signalerer noget omkring din egen personlighed, men det kan også være, at du ganske enkelt vil have synliggjort, at der ikke må ryges i din bil – eksempelvis hvis du låner den ud til fremmede. 

Det er både muligt at montere klistermærker på de lakerede dele af bilen, men også interiør og fælge kan piftes op, så de får et unikt udseende. En anden måde at hylde dine fælge på kan være at sætte et klistermærke på bilen, der illustrerer logoet til dit yndlingsmærke inden for fælge til biler. 

Du kender formentlig også de klassiske ”Baby on board”- og ”Tuning is not a crime”-klistermærker, og hvis du elsker sådan en type udsmykning på bilen, fås de også til overkommelige priser. 

Som noget ekstra er det nu også blevet muligt at pifte bilens udtryk op med din helt egen tekst, som eksempelvis kan klistres fast på bagskærmen, så bagvedkørende kan blive gjort opmærksom på dig og dit motto – eller måske blot få serveret en venlig joke, mens køen i myldretiden bliver længere og længere. 

Husk også, at det er god stil at vise, hvilket land man kommer fra, når der skal køres på sommerferie. Under kategorien klistermærker til din bil kan du således også finde de klassiske ”DK”-klistermærker, som er lige til at smække på bagruden, når du skal på køreferie. 

Har du fået smag for klistermærker til din bil, kan du klikke her. 

 

Sponsoreret