Står du og mangler muld til dine højbede

Kategori: Naturen
dato: 16 feb, 2019

Når man skal plante og så i sine højbede, er det altid godt at gøre brug af højbedsmuld. Denne type af muld er nemlig særligt beregnet til beplantning i højbede og plantekasser. Læs med her, hvis højbedsmuld var noget, du kunne tænke dig at afprøve i din have.

Når man indretter sin have med højbede, så får man en struktureret og afgrænset indretning i haven. Køkkenhaven bliver på fin vis afgrænset og overskueliggjort i forhold til resten af haven. Desuden gør højbede det langt nemmere at holde ukrudtet nede samtidig med, at det er sværere for snegle og andre ’udyr’ at komme til dine grøntsager og krydderurter.

Er du på jagt efter det bedste af det bedste højbedsmuld? Når man skal finde muld til sine højbede er der mange forskellige typer at vælge imellem. Derfor er det godt at sætte sig ind i, på hvilken måde man ønsker at dyrke sin jord. For eksempel er det godt at beslutte sig for, om man vil dyrke økologisk eller ikke-økologisk. Denne beslutning er et godt udgangspunkt for, hvilke prioriteringer man ønsker at lægge vægt på, når man anlægger sin have.

Vær god mod miljøet med økologisk højbedsmuld

Hvis du vælger at købe økologisk højbedsmuld. Så kan du købe det hos haveglad.dk.
Økologisk højbedsmuld er særligt beregnet til dyrkning af økologiske planter. Når man vælger at dyrke sine planter økologisk, så passer man godt på miljøet og særligt den omkringliggende jord i haven. Hvis du ønsker en 100 % økologisk have, så er et mærke som GreenBio godkendt af Miljø- og Fødevareministeriet til netop at dyrke økologisk. Greenbio giver dig en næringsrig muld, der på bedste vis gør jorden let at arbejde med. Mulden kan tilbed også bruges til at gøre din egen jord endnu bedre. Det gøder planterne naturligt og holder på fugtigheden.

Sponsoreret