Spil kongelig golf i Thailand

Kategori: Sport
dato: 10 mar, 2019

I omegnen af Hua Hin i Thailand ligger der mere end 10 golfbaner, hvor Black Mountain og Banyan Golf Club hæver sig op over alle andre baner og er Hua Hins to flagskibe.

Hvis du vælger en Golf ferie i Hua Hin kommer du til kongens by med fantastiske golfbaner!

Engang var Hua Hin et lille fiskerleje, men med jernbaneforbindelsen fra Bangkok og sydpå blev byen for godt og vel 100 år siden forvandlet til Thailands første feriedestination.

I dag lokker Hua Hin med sol og varme, brede sandstrande og nogle fantastiske golfbaner.

Det er kongens by fordi den thailandske kongefamilie har et sommerpalads i udkanten af byen. Hua Hin er ren og pæn og dejlig at færdes i og er mindre og mere rolig end eksempelvis Pattaya.

Man spiser godt i Hua Hin. Rundt i byen ses det klassiske asiatiske gadekøkken, og nede på havnemolen ligger nogle fremragende fiskerestauranter, hvor man spiser godt og så endda for små penge.

Er du blandt de vinterdeprimerede og frostpinte danske golfspillere, så vil en omgang golf i Hua Hin bestemt gøre underværker og være en herlig medicin. Der er varmt og solen skinner, og golfbanerne er uovertrufne og i spændende, varierede omgivelser.

ClassicGolf er et rejsebureau der kan arrangere din golfrejse til Hua Hin uanset hvornår på året du ønsker at tage afsted. Gennem et nært samarbejde med hoteller, golfbaner, flyselskaber og biludlejningsfirmaer, er der mulighed for skræddersyet service under hele golfrejsen i Thailand. ClassicGolf har vundet World Golf Award som bedste danske rejsebureau til golfrejser i 2017 og 2018.

Sponsoreret