Sokker i sandalerne er blevet et hit

Kategori: Naturen | Nyheder | Sport
dato: 21 aug, 2018

Uanset om det er på de varme sommerdage, lidt køligere efterårsdage eller blot som hjemmesko, så holder Eccos sandaler til mænd til enhver lejlighed. Køb dem hos Juul-sko.dk.

En varm sommer som denne er ikke til at holde ud i lukkede sko. I tre måneder har vi nydt godt af det gode vejr, og så har man brug for at gå i sandaler, der samtidig er gode og sunde at gå i. Her har Ecco altid været et af de førende mærker med deres meget anerkendte brand, stærke kvalitet og klassiske design.

Men nu skifter vejret ligeså langsomt, og det begynder at blive lidt fodkoldt. Men det betyder ikke, at man ikke stadig kan bruge sandalerne. For der er sket nogle ændringer i modeindustrien på det seneste, sådan at en kendt klassiker ikke længere skal udløse ramaskrig. Her er der selvfølgelig tale om enhver fars go-to og enhver andens mareridt. Sokker i sandalerne har længe været udskældt, men nu er modehusene enige. Sokker i sandalerne er det nye. Det skriver TV2.

Så hvis du også har lyst til at være med på trenden, eller du bare har brug for et par gode og solide sandaler, der holder i mange år og som kan gå til enhver lejlighed, så køb dine ECCO sandaler hos Juul-sko.dk.

Sponsoreret