Smukke naturfarver i tidløse designs

Kategori: Hobby
dato: 25 feb, 2020

Neo Noir er et brand, der i den grad er på alles læber, særligt de unge kvinders. Hvis du også er vild med deres tøj, så se det fine udvalg af styles fra Neo Noir hos vanilia.dk.

Hvis du følger nogle kendte kvinder over 30 på Instagram, så har du helt sikkert stødt på Neo Noir. Story efter story står kvinderne og svarer på deres følgeres efterspørgsler om, hvor mon deres tøj er fra. Og svaret lyder ofte: Neo Noir. Det er altså et brand, der i den grad har vundet frem hos voksne kvinder både i gadebilledet og på Instagram.

Og der er da også masser af grunde til, at det er et populært brand. Blandt andet holder de deres styles i naturfarvet, hvilket er en kæmpe trend for tiden. Både fordi det er farver, der kan kombineres med stort set alting, men også fordi det har et naturligt look over sig, hvilket taler ind i en tid, hvor vi skal tilbage til naturen, både for vores egen og planetens skyld.

Så hvis du er vild med naturfarver, tidsløse designs, elegance og god kvalitet, så kig forbi vanilia.dk, der har udvalgt nogle helt bestemte styles til dig. Neo Noir er et brand, der holder til i Aalgaarde i Aanmark, hvor deres hovedkontor ligger, og hvor salg, design og produktionslokaler ligger. Neo Noir er et brand, der laver fashionable styles til kræsne kvinder, der ved, lige præcis hvad de går efter.

Du kan også følge brandet på instagram, hvor de ligger masser af billeder op af kvinder, der bærer de forskellige styles, sådan at du kan få inspiration til, hvordan du kan bruge de forskellige stykker tøj fra Neo Noir.

Sponsoreret