Skab orden i dit kontorrod

Kategori: Hobby
dato: 6 sep, 2019

Uanset om der er rod på din kontorplads eller på dit hjemmekontor, så er det vigtigt at holde orden. Det giver både mere overskud og skaber et bedre overblik. Rod kan snige sig ind alle steder, og det kan faktisk være svært at komme i bund med rodet. Derfor er det vigtigt, at du lægger en realistisk plan for dit projekt.

Skab overblik på kontoret

Hvis du også er træt af dit rod, så er der heldigvis håb. Ofte kan det virke som om, at rodet er en endeløs tilstand, som altid finder sin vej tilbage til dit bord. Dette kan du takle ved at kaste et kritisk blik på de ting, som har ophobet sig på dit skrivebord. Gamle kaffekopper og slikpapir hører selvfølgelig ikke til på din kontorplads. Derfor bør du dagligt rydde ud i skrald og tomme kopper. Sørg for at få dine vigtige papirer sat i plastiklommer og mapper. Hvis du har et papirtungt arbejde, bør du kigge nærmere på din arkivplads. Sørg for at din arkivplads er i nærheden af din kontorplads, dette sikrer, at du ikke har unødige mapper liggende på dit bord. Plastiklommer er en praktisk måde at sortere og arkivere vigtige dokumenter, som du gerne vil beskytte.

Smid ud!

Det kan være en udfordring at finde ud af, hvad du kan smide ud. Loven foreskriver, hvilke dokumenter du skal gemme, men hvis du ønsker at minimere dit brug af papir, er det også tilstrækkeligt at have disse dokumenter til rådighed digitalt. Afsæt gerne tid til at scanne dine dokumenter, så du nødvendigvis behøver at have alle dine dokumenter fysisk.

Sponsoreret