Send pakker nemt med personlige labels

Kategori: Hobby
dato: 5 aug, 2019

Når du skal afsende en større pakke, er det vigtigt med den helt rigtige pakkelabel. Hos Etiketlageret.dk finder du et stort udvalg af pakkelabels, der gør det både lettere og mere enkelt at sende din pakke, uanset hvilket postfirma du benytter.

En nem og hurtig forsendelse

For at sikre en nem og hurtig forsendelse af din pakke, er det smart med en pakkelabel, hvor navnet det post- eller kurerfirma, du anvender, står på. Firmaerne har hver deres logo, hvorfor medarbejderne hurtigt ved, hvor de skal kigge efter navn, adresse og pakkenummer. Her kommer Etiketlageret.dk ind i billedet med det store sortiment af pakkelabels, der blandt andet består af GLS og PostNord. De forskellige labels fås i forskellige typer, hvilket vil sige, at når du på hjemmesiden bestiller, kan du selv vælge mellem labels i ruller, falsede etiketter eller labels på ark.

Egenproduktion

Hvilket post- eller kurerfirma du benytter, er underordnet, da alle labels fås, så de kan passe til dit behov. Det gælder både, hvis du sender fra et firma, og hvis det er en privat sending. De forskellige labels kan desuden laves med firmaets logo, eller et særligt klistermærke kan påsættes, så pakken er endnu lettere at kende, og som også særliggør den. Alle varer hos Etiketlageret.dk er egenproduktion. Det betyder altså, at de forskellige labels og etiketter er trykt og printet hos virksomheden, hvor medarbejderne med egne øjne kan følge med i bestillinger og produktion, så kunderne får lige præcis den vare, der er bestilt. Når du mangler pakkelabels, kan du altså trygt stole på, at etiketlageret.dk giver dig de bedste kvalitetsvarer.

Sponsoreret