Send børnene udenfor med iPad’en

Kategori: Naturen
dato: 26 mar, 2018

Mange børn bruger i dag mange timer indenfor foran fjernsynet eller iPad’en fremfor at bevæge sig og få tiltrængt frisk luft udenfor. Ny forskning viser endnu engang at børnene har brug for den friske luft, og det kan derfor løses ved at flytte iPad-tiden udenfor.  

IPad’en er for mange forældre en redning i en travl hverdag, hvor man ikke har tid til at underholde barnet hele tiden. Barnet bliver ofte sat foran iPad’en, så de kan se deres yndlingsprogram eller spille et spil. Det er der som sådan ikke noget problem ved, hvis det kun gælder få timer om dagen. Problemet ligger i, hvis børnene ikke får den tiltrængte friske luft og lys, som de har brug for. Børn får rigtig meget ud af at være udenfor i det gode vejr, og derfor viser ny forskning at børnene godt kan sidde udenfor med iPad’en. På den måde udvikler børnene sig samtidig med, at de får frisk luft til hjernen. En iPad kan bruges til mange læreredskaber og det kan derfor godt kombineres med den kognitive læring i løbet af dagen.

Kombiner leg og stilletid

Børn har ligeså meget brug for stilletid som de har brug for at lege med vennerne. Hvis man rykker hverdagen udenfor får børnene mulighed for at vælge om de vil sidde stille og roligt eller om de vil lege med de andre børn. Det samler den teknologiske udvikling med de gamle traditioner fra børneopdragelsen. Her kan man bruge udearealer som legetårne og legehuse til flere forskellige formål, der rammer alles behov. Børnene har godt af at bruge deres dag udenfor, og det er derfor en løsning, der har mange fordele for både børnene, institutionerne og forældrene.

Sponsoreret