Sæsonen for træpiller er skudt igang

Kategori: Naturen
dato: 23 okt, 2017

Vinteren nærmer sig og det betyder at sæsonen for at bruge træpiller i boligen er skudt igang. Træpiller er med til at holde hjemmet varmt og det er en billig og miljøvenlig kilde til opvarmning.

Det er blevet tid til at fyrre op for varmen derhjemme, så man skal til at finde den kilde, man ønsker at benytte til opvarmning i boligen. Hvis du vælger at bruge træpiller som varmekilde, så er det en billig og miljøvenlig løsning, der kan varme hele boligen.

Træpiller kan benyttes i  i stoker og pillefyr eller i træpillebrændeovn. Hvis man bruger træpiller, er det vigtigt at træpillerne lever op til alle de nødvendige danske krav.  Der findes et stort udvalg af træpiller, og du kan derfor finde en variant, som du ønsker at bruge hjemme ved dig. Træpillerne kan fås i forskellige størrelser og typer, så de er tilpasset, hvilken varmekilde de skal bruges til. Det er vigtigt, at man finder de rette træpiller, så man kan få det største udbytte af træpillerne. Hvis du skal bruge træpiller til træpillebrændeovn eller pillefyr, så anbefaler virksomheden Fyrselv, at du anvender danske træpiller, fordi de giver den mest effektive forbrænding og efterlader den mindst mulige mængde aske.

 

Sponsoreret