Sådan fungerer privatleasing

Kategori: Hobby | Sport
dato: 22 sep, 2019

Leasing er en fantastisk mulighed for at anskaffe sig en ny bil uden at skulle bekymre sig om uventede udgifter. Derfor er leasing også blevet en populær løsning, som har fundet indpas i mange danskeres bilvalg og -økonomi. Når du vælger privatleasing, får du en stabil løsning, som skaber sikkerhed i din privatøkonomi, netop fordi du slipper for uforudsete udgifter i forbindelse med bilen.

Få mere sikkerhed i din biløkonomi

Privatleasing er en fleksibel men sikker løsning, som giver dig mulighed for at få opfyldt dine drømme om en ny, lækker bil. Hver måned betaler du en fast ydelse, som inkluderer brug af bilen og service. Nogle leasingkontrakter inkluderer forsikring, men ofte skal man selv sørge for at tegne en forsikring på bilen. Grøn afgift og benzin skal man også selv sørge for at afholde.

Det er nødvendigt at du undersøger dit kørselsbehov, da langt de fleste leasingkontrakter kommer med et fast antal kilometer, som skal overholdes. Hvis dine forhold ændrer sig, bør du kontakte leasingselskabet. Det er typisk muligt at tilkøbe flere kilometer, men du vil ofte få den bedste pris ved at være tænke flere forskellige scenerier ind i dit valg af leasingkontrakt.

Find den rigtige bil

Det er forskelligt hvor længe en leasingkontrakt strækker sig over. Ofte er der tale om 1-3 år, og det kan være dyrt at opgradere bilen. Derfor bør du overveje, hvilke krav du har til størrelsen af bilen, og hvilket udstyr du har brug for. Hvis du har en særlig hobby, som kræver en vis mængde plads, bør dette indgå i dine overvejelser. Andre overvejelser kan være, hvis du ønsker at anskaffe dig en hund, eller om du har brug for et anhængertræk.

Sponsoreret