Ryst medarbejderne sammen med et firmaarrangement

Kategori: Naturen
dato: 10 jan, 2019

De fleste virksomheder har allerede indset værdien af løbende at afholde teambuilding events, så medarbejderne bliver rystet sammen og får et bedre sammenhold på kryds og tværs. Det er nemlig i sidste ende med til at skabe bedre resultater, når de er tilbage på kontoret!

Firmaarrangement tæt på København

Hvis din virksomhed ligger på Sjælland og I er på udkig efter et firmaarrangement tæt på København, så er Frederiksdal Klatrebane en oplagt mulighed. Her finder I tre fede klatrebaner med forskellige sværhedsgrader, som helt sikkert vil udfordre alle medarbejdere og bringe store smil frem. Ikke mindst fordi det er en anderledes oplevelse, hvor medarbejderne kommer ud i det fri og får mulighed for at være aktive. Et firmaarrangement i en klatrepark vil også kræve, at medarbejderne samarbejder og sørger for at støtte og hjælpe dem, der er mest udfordret i teamet. Selvom nogen måske kommer på en prøvelse, vil det kun gøre dem stærkere og give dem mere energi til hverdagen.

Overrask dine medarbejdere med et firmaarrangement, der styrker sammenholdet og giver en stærkere fællesskabs- og vi-følelse. Du kan med fordel ringe og høre nærmere om de mange muligheder hos Frederiksdal Klatrebane, og få tilpasset et firmaarrangement, så det bliver lige, som I ønsker

Sponsoreret