LED pæren er det sikre valg

Kategori: Uncategorized
dato: 24 maj, 2017

LED pæren er det sikre valg, hvis man ønsker både at passe på miljøet og spare penge samtidigt.

Hvis I netop er flyttet i nyt hus, ønsker at renovere eller bare vil spare på elregningen, så er typen på pæren i lampen værd at tage et kig på. Selvom det kan være en investering i første omgang at lave en udskiftning af den traditionelle, gammeldags glødepære, så kan det på længere sigt godt betale sig – Både for miljøet og for elregningen derhjemme.

Alle lamper kan have en LED pære

Før i tiden var det ikke muligt at have pære i alle lamperne, medmindre man var sikker på, at de ikke kunne brænde. Denne frygt behøver man ikke at have for LED pærer. Pærerne er mere sikre, og man kan derfor også have lys i ens tøjskab eller i køkkenskabet. Der er ingen begrænsninger for, hvad man kan lyse op med LED pærer.

Derudover er det muligt at finde LED pærer til alle typer af lamper. Der findes både spots, armaturer, lysstofrør, butikslys, paneler og almindelige pærer. De er alle bedre for miljøet, indeholder ikke kviksølv, har en længere holdbarhed på op til 25 år og tager mindre strøm end den traditionelle glødepære. Se alle LED pærerne hos LEDKING: https://www.ledking.dk. 

 

Sponsoreret