Laserskæring i metal, aluminium og messing

Kategori: Uncategorized
dato: 15 feb, 2019

Sigma er beliggende i Aagaard uden for Kolding, og har siden 1970 beskæftiget sig med design, fremstilling, levering og service indenfor metalbranchen. Vi bestræber os på altid at overholde tidshorisonter og levere til aftalt tid, da vi forstår vigtigheden i, at vores kunder får deres emner indenfor deadline.

Laserskæring i både små- og mellemstore serier

Hos Sigma tilbyder vi laserskæring i metal, aluminium og messing. Laserskæring tilbydes på nyeste fiberlaserskære anlæg, og tilbydes i både små- og mellemstore serier. Vi bestræber os på altid at være fleksible i vores produktion, som kommer til stor fordel for vores kunder i sidste ende.

I forlængelse af det, bestræber vi os på altid at kunne tage ordre ind, uanset tidshorisont. Dette gør os til en af de oplagte valg, når det kommer til laserskæring i metal, aluminium og messing. Vi finder altid en løsning, hvis tiden er knap.

Hurtigt, nemt og drift stabilt

Laserskæring er hurtigt og en meget drift stabil skæreproces. Konstruktion af skærehovedet er forholdsvis enkelt, hvilket betyder mindre vedligehold. Dette betyder også, at vi kan tilbyde en bred vifte af muligheder for laserskæring, og kan tage rigtig mange forskellige projekter ind, idet vi altid har mulighed for at optimere på vores maskiner og produktion.

Sigma består af kompetente medarbejdere, der har et stort drive og fagligviden, hvilket gør Sigma til en stærk leverandør i både ind- og udland.

Sponsoreret