Kansas: Lækkert arbejdstøj, man kan bevæge sig i

Kategori: Hobby
dato: 20 maj, 2019

Kunne du tænke dig noget arbejdstøj, som du kan bevæge dig i, men som du samtidig også ligner et skår i? Kansas arbejdstøj er både lavet med øje for komfort og udseende.

Kansas arbejdstøj er tøj, man kan bevæge sig i. Men ikke nok med det, så er det også arbejdstøj, du kan se godt ud i. Der er selvfølgelig forskel på, hvilken type arbejdstøj, du er ude efter, men hvis du går efter helt almindeligt arbejdstøj, som du kan bruge, når du have bruge hænderne, så fås det i mange fede versioner.

Fra Kansas kan du få alt fra jakker, arbejdsbukser, kedeldragter, overalls, poloshirts, regntøj, shorts, sikkerhedstøj, skjorter, t-shirts, tilbehør, undertøj og veste – alt sammen tøj, der kan arbejdes i. Du kan eksempelvis finde denne fede skovmandsskjorte, som er lækker og bevægelig at arbejde i, som er i 100 procent bomuld, har en børstet bagside, lange ærmer, to brystlommer og en forlænget ryg, og som også får dig til at ligne en lækker håndværker.

Kansas arbejdsbukser kan du også få i forskellige farver og modeller, og der er selvfølgelig tænkt over størrelsen og antallet af de mange lommer. Du kan også finde en Kansas jakke, som passer til dit behov. Jakkerne fås både med og uden hætte og med mange lommer, og der er også jakker med forstærkning på albuerne. Kansas og Fristads Kansas er i dag ét og samme brand, der er kendt for den gode, høje kvalitet. Alt dette finder du hos Trægården Kås, så kig forbi og køb dit nye arbejdstøj.

 

Sponsoreret