Hvorfor skal du vælge HF hos Gentofte Studenterkursus?

Kategori: Nyheder
dato: 10 aug, 2017

I Danmark findes der rigtig mange uddannelsesmuligheder, og der er derfor mange valgmuligheder, når man står og skal læse videre – Men der er ikke ligeså mange muligheder, hvis man har brug for ekstra tid til at gennemføre. På Gentofte Studenterkursus har de fokus på de elever, der har brug for lidt ekstra tid og tilbyder derfor en 3 årig HF uddannelse. 

På Gentofte Studenterkursus har du mulighed for at fordybe dig i fagene og lære tingene i den hastighed, der passer til dig. De tilbyder nemlig en 3 årig HF uddannelse, hvor der er plads til alle, der af forskellige årsager har lidt sværere ved det faglige end normalt.

Det er et særligt tilbud, og for at blive optaget på uddannelsen skal du kunne dokumentere, at du har behov for et ekstra år til HF eksamenen. HF hos Gentofte Studenterkursus er lektiefri, hvilket betyder at opgaverne og lektierne er integreret i undervisningen, så du kan få hjælp og ekstraundervisning gennem hele uddannelsen. Du er derfor altid efterladt til selv at klare det, hvis du har behov for lektiehjælp.

Hvis du ønsker at gå på uddannelsen, har du mulighed for at vælge mellem to forskellige fagpakker, der indeholder enten biologi b og psykolog c eller samfundsfag b og mediefag c. Du har derfor rig mulighed for at finde den pakke, der passer netop til dine ønsker.

 

Sponsoreret