Glemt alt om Valentinsdag: Denne dag køber danskerne flest blomster

Kategori: Uncategorized
dato: 23 mar, 2018

Det kan godt være, at mange køber blomster til deres kæreste, når kalenderen viser den 14. Februar og Valentinsdag. Men i virkeligheden er der mange flere som køber blomster, når det handler om kærligheden til den person, der har født os. 

I Danmark er der tradition for at fejre Mors dag, hver gang det bliver den anden søndag i maj. Hvert år siden 1910, hvor den amerikansk inspirerede Mors Dag kom til Danmark, har danskere fejret den kvinde, som fødte dem. 

Også i lande som Australien, Belgien, Canada, Finland, Italien, Holland og mange flere er anden søndag i maj en dato, der fungerer som en markering af Mors Dag, og i år falder den særlige dag den 13. Maj. 

Der er mange måder at fortælle sin mor, at man elsker hende, men en af de mest populære symboler på kærlighed er blomster. 

Det oplevede rigtig mange danske mødre og ikke mindst blomsterhandlere sidste år, hvor salgstallene for blomster på Mors Dag blegnede i forhold til både Valentinsdag og juleaften, skrev fyens.dk. 

Mors Dag er dagen, hvor mange takker deres mor for alle de gode ting, hun har gjort i løbet af livet. For selvom man skal huske at hygge sig med sine kære i løbet af hele året, kan det for mange mødre være en ekstra dejlig ting at blive værdsat af sine børn på en særlig dag. 

Derfor vælger rigtig mange at købe mors dag blomster på den særlige dag, hvor der fås buketter i forskellige farver og nuancer, som er sammensat specielt til mors dag. 

Sponsoreret