Glem iPaden og få dit barn med udenfor

Kategori: Naturen
dato: 31 jul, 2018

Det kan efterhånden være svært at få sit barn med udenfor, efter iPads er blevet et af de mest brugte stykker legetøj for børn. Med udendørs legetøj fra Monito kan du lokke dit barn med ud og give det motion og luft på samme tid.

Vejret er godt, ferien er i gang, men dit barn vil helst sidde i sofaen og se iPad. Måske du kender situationen. Og du orker næsten ikke at skulle tage kampen igen med dit barn, for du har selv svært ved at finde på ting, som dit barn kan lege udendørs. Her kommer Monito dig til undsætning, for de har en hel afdeling af udendørs legetøj. Legesager, der egner sig bedst til udendørs leg og gør legen meget lettere for dit barn. Måske det ender med, at dit barn slet ikke ved med ind igen.

Du kan blandt andet finde en hoppeelastik, hvis du har flere børn eller der er nabobørn på vejen. For her kan flere børn kan lege sammen og træne deres motorik og balance. Mange kender det også fra legepladsen på skolen. Derudover kan du også finde klassiske legeting som en spand, en sæbebobleraket, sandlejetøj, vandpistoler og meget mere. På den måde kan du sikre dig, at dit barn eller dine børn ikke kommer til at kede sig udendørs og slipper jeres iPad.

Sponsoreret