Fordelene ved at dampe

Kategori: Hobby
dato: 21 aug, 2020

Er du en af dem, der overvejer, om damp og e-cigaretter er noget for dig? Der kan være flere årsager til, at man vælger et alternativ til de traditionelle cigaretter, og det kan eksempelvis være, at du gerne vil kickstarte et rygestop, prøve damp frem for røg eller blot prøver kræfter med en anden smag end tobak. Dampningen er en videnskab i sig selv, og derfor er det en god idé at sætte sig godt ind i det, før man køber den første den bedste e-cigaret.

Her får du 3 fordele ved at vælge en e-cigaret

  • Vælg den e-væske, der falder i din smag. En af de klare fordele ved at vælge at dampe frem for traditionel tobak er, at du kan prøve smage, som gør oplevelsen mere spændende. Foruden de store dampskyer, så kan du nyde smage som forskellige frugter, cola. bubble gum eller frisk mint – prøv varinanterne fra Dinner Lady. Så snart du er træt af en smag, så kan du skifte den ud med en ny. Du kan desuden vælge e-væske både med og uden nikotin. E-væsken hældes på e-cigaretten i væskebeholderen, hvori den varmes op af den coil, der sidder i væskebeholderen.
  • Der findes en e-cigaret til enhver smag. Er du nybegynder, så kan du med fordel vælge en startpakke med en e-cigaret, der er simpel og nem at betjene. Er du derimod en erfaren damper, så kan du sætte dig mere ind i, hvordan man kan lave store dampskyer og tilpasse din e-cigaret med de komponenter, der er din præference.
  • Foruden at du slipper for cigaretlugten og røgen fra tobakken, så indeholder en elektrisk dampcigaret heller ingen tjære eller samme skadelige giftstoffer, som traditionel tobak. Ulempen ved e-cigaretten er, på samme måde som traditionelle cigaretter, at man ikke må dampe, lige hvor man vil. Her er man som oftest underlagt samme rygeforbud som alle andre.

 

 

Sponsoreret