Fordelene ved at bruge et mundbind i stof

Kategori: Uncategorized
dato: 4 dec, 2020

Er du en af dem, der efterhånden er blevet træt af at gå rundt og skifte mundbind hele tiden? Så er et stof mundbind måske noget for dig. Er du vant til at bære de såkaldte engangsmundbind, og vil du gerne finde et godt alternativ, så kan du i stedet bruge et stofmundbind, som også findes i forskellige farver.

Et mundbind i stof fra Lomax har de samme egenskaber, som de kendte engangsmundbind. Den største fordel er bare, at du ikke skal smide det i skraldespanden, når du har brugt det. Du kan nemlig nøjes med at vaske det. Når du skal vælge et mundbind, er det godt at huske på, at jo flere lag der er, jo bedre beskyttet er du imod virus og fremmede bakterier.

Fælles for de mundbind i stof som du kan finde hos Lomax.dk, er, at de alle er CE godkendte. Mange varianter er fremstillet med en vandafvisende overflade og har en antibakteriel belægning.

Et mundbind i stof kan vaskes, hvilket klart er en fordel, hvis man efterhånden er lidt træt af at smide mundbind i skraldespanden og at købe nye. Skal du vaske dit mundbind, så skal det vaskes ved 60 grader. På den måde beholder mundbindet den beskyttende effekt.

Du kan som sagt finde et stort udvalg af mundbind i stof hos Lomax.dk. Her finder du også et stort udvalg til børn i forskellige farver og mønstre, som gør det lidt sjovere for de små at bære mundbind.

 

Sponsoreret