Forbedr rumklangen med gode akustikplader

Kategori: Uncategorized
dato: 22 okt, 2018

Har du brug for en bedre rumklang? Tavle & Akustikspecialisten har et stort udvalg af forskellige akustikplader, som kan hjælpe til at rumklangen bliver meget mere behagelig.

Tavle & Akustikspecialisten er en virksomhed, der tilbyder akustikplader og andre lydabsorberende produkter, der kan sørger for, at akustikken i et rum bliver så behagelig som muligt. Det kan altså handle om både bord- og gulvskærme, væghængte absorbenter, nedhængende, lydtætte telefonbokse og helt lydtætte rum i forskellige størrelser.

Man kan, uden at overdrive, sagtens påstå, at en effektiv og behagelig arbejdsplads bestemmes ved akustikken. Det kan lyde lidt voldsomt, men lyd spiller en meget større rolle for både koncentration og kommunikation, end vi måske lige umiddelbart tænker os. Det være sig både på en individuel arbejdsplads eller kontor som i et stort konferencerum.

En af de grunde til, at behovet for uforstyrrede rum med god akustik stiger stødt, er, at vi bliver udsat for et voksende informationsflow. Vi bliver hele tiden afbrudt af informationer fra alverdens enheder, og afbrydelser koster både tid og fokus. Derfor er en af de steder, hvor Tavle & Akustikspecialisten også sætter ind, ved at lave rumdelere. På den måde kan man altså i et større rum forme separate arbejdspladser og på den måde skabe fuld koncentration og fokus på produktivitet for den enkelte.

En fleksibel og moderne løsning kan være de hængende rumdelere fra Plaid. De opfylder kravene, som du måtte have til en typisk rumdeler i forhold til lydabsorbering, og så kan de både suspenderes fra loftet eller stå på gulvet, alt efter behovet.

Så uanset om det handler om akustikplader på væggene eller lydabsorberende rumdelere, så kan du finde det hele hos Tavle & og Akustikspecialisten, og de kommer gerne til dig for et møde vedrørende jeres udfordringer omkring akustik.

Sponsoreret