En løsning med mange potentialer

Kategori: Uncategorized
dato: 31 jul, 2018

Hvis du er en del af en virksomhed, der både værdsætter professionel kundeservice, effektivitet såvel som funktionalitet, så er en Unitel Oneconnect telefoniløsning lige noget for jer! Med denne løsning bliver alle dine behov og ønsker skræddersyet, så den passer lige nøjagtigt til din virksomhed.

 Vidste du, at en telefoniløsning kan være med til at samle tropperne i dit firma endnu mere? Det er måske svært at forestille sig, men det kan faktisk lade sig gøre!

Hvis du ønsker at integrere din virksomhed og samle det hele under én simpel løsning, så er en unitel oneconnect løsning en god mulighed for at få dette ønske til at gå i opfyldelse. For at samle dit firma endnu mere skræddersyeroneconnectså hovedkontoret såvel som de øvrige arbejdspladser og hjemmekontorer mm., er under ét samlet tag. Det er både smart og simpelt og gør det hele meget mere overskueligt for din virksomhed.

Hele telefontrafikken betjenes gennem internetforbindelsen! Desuden integrerer løsningen både fastnet og mobiltelefoni, ja alt det, du i forvejen kender fra et telefonsystem. Forskellen er blot, at det nu fungerer under ét.
Desuden installeres hele oneconnect løsningen efter jeres behov og udvikling. Et firma udvikler sig hele tiden og derfor skal telefoniløsningen følge med. Oneconnect er med til at videreudvikle firmaet med sin mobilitet.

Så hvis du ønsker at yde en god service over for dine kunder og medarbejdere og samtidig skabe vækst i dit firma, så er en unitel oneconnect løsning lige noget for dig!

Sponsoreret