Dansk virksomhed eksporterer bæredygtige produkter til hele verden

Kategori: Naturen
dato: 10 mar, 2018

Det hele startede i 1994, da virksomheden Dansk Træmel blev stiftet, så minkbranchen kunne blive et varemærke for godt arbejdsmiljø og bæredygtighed. Nu eksporterer virksomheden produkter til de andre skandinaviske lande samt resten af verden.

Dansk Træmel har hovedsæde i Esbjerg, men fra den vestjyske havneby bliver produkterne fra det nu 24 år gamle selskab sendt rundt i hele verden.

Da Dansk Træmel blev etableret i 1994, var formålet at sikre minkbranchen samt landbrugs- og levnedsmiddelbranchen træmel- og røgsmuldsprodukter, der både er effektive i brug og sikrer et godt arbejdsmiljø. Sådan er formålet stadig med den vestjyske virksomhed, men gennem mange års erfaring er firmaet nu blevet markedsleder, som eksporterer til lande som USA, Canada, England, Rusland, Kina, Polen, Tyskland, Holland, Belgien, Spanien, Grønland, Baltikum og de skandinaviske lande.

I 2004 startede det for alvor. Dansk Træmel begyndte at producere produkter som anvendelse til strøelse i landbrugets animalske produktioner og ikke mindst til opsugning af spildte væsker i industrien. Selvfølgelig stadig med miljøet og bæredygtighed på toppen af listen med krav til den høje kvalitet.

De specialdesignede produkter til industrien tager afsæt i naturens ressourcer, hvilket er med til at sikre de bæredygtige løsninger, selvom produkterne både kan bruges til fremstilling af plastemner, fremstilling af byggematerialer, fuge og spartelmasser, malingsprodukter, filtrering af væsker eller luft samt polering af metaller, for bare at nævne nogle få eksempler.

Selvom Dansk Træmel eksporterer produkter til hele verden, danner Danmark og de andre skandinaviske lande stadig førertrop i det vestjyske selskabs kundenetværk, som du måske også har fået interesse i at blive en del af. Vil du vide mere, kan du læse mere om specialprodukter til industri her.

Sponsoreret