AJengros – salg til private og erhverv

Kategori: Uncategorized
dato: 25 apr, 2019

Har du dit eget lille værksted, eller er du på en arbejdsplads, hvor der er brug for forskellige værktøjer såsom arbejdsborde eller filebænke? AJengros – salg til private og erhverv har et stort og bredt sortiment af småt og større værktøj til ethvert bygge- eller reparationsprojekt.

 

Nyt og opdateret udvalg

Hos AJengros finder du en hel verden af værktøj. Virksomheden er familieejet og har en erfaring på over 20 år. Når der udvælges produkter, går medarbejderne ikke på kompromis med kvaliteten, og der bliver konstant fulgt op på markedet, så nye og opdaterede produkter er at finde på webshoppen. Blandt det store sortiment kan du eksempelvis finde autoværktøj, elværktøj, haveartikler, pumper og metalforarbejdning. Udvalget spænder bredt, hvilket også er et mål for virksomheden, der ønsker at nå ud til flest muligt.

 

Robuste borde

Til værkstedet kan du eksempelvis finde arbejdsborde. Også her er der forskellige muligheder. Tilfælles har de, at bordpladerne er robuste, så de kan tåle tunge ting, ligesom de ikke tager skade af at blive arbejdet på. Smart for flere af bordene er, at der i kraft af skuffer, skabe og hylder er plads til opbevaring af småt værktøj, manualer eller andet, der skal opbevares på værkstedet, og dermed være nemt at tilgå. Herudover er der et stort udvalg af filebænke i forskellige mål og materialer. Bordpladerne kan nemlig være linoleumbelagt, have en massiv bøgeplade eller være belagt med en kraftig pulverlakeret stålplade. Uanset om du søger værktøj til privat brug eller erhverv, så får du kvalitetsprodukter, der kan holde til lidt af hvert.

 

Sponsoreret